Er waren in Nieuw-Zeeland veel banen en we hebben ook heel veel banen gespeeld. Deze baan is gelegen aan de rand van Te Anau, met het meer van Te Anau en de bergen op de achtergrond.

Om eerlijk te zijn er waren golfbanen van betere kwaliteit, maar dit was onze favoriet in Nieuw-Zeeland. Hij was niet al te lastig qua lengte, redelijk vergevingsgezind met brede fairways en goed verzorgde greens. We kwamen redelijk laat in de middag aan, vanuit Queenstown (zo’n 4-6u rijden) en wilden even snel 9 holes spelen. We konden ook hier de meest ‘scenic’ route spelen, met een paar holes langs het meer.

Met z’n tweeën deelden we weliswaar één tas met spullen uit het jaar kruik, maar dat maakte het juist extra leuk. We waren de laatsten die de baan in gingen; iedereen ging eigenlijk al naar huis, dus als we klaar waren, mochten we de tas voor het clubhuis laten staan (onwaarschijnlijk in Nederland).

Verder, mochten we zo veel holes lopen als we wilden, dat was geen probleem. Het was heerlijk rustig op de baan, we hebben werkelijk helemaal niemand gezien en (misschien juist daarom) liepen we één van onze beste rondjes.

Link: Click here for more info on the Te Anau Golf Club

Terug naar Nieuw-Zeeland golf